Tsiewawa

Als ik later groot ben, dan word ik een prinses en dan heb ik een hele mooie jurk aan met strikken en een mooie kroon op mijn hoofd met een heleboel diamanten erop en dat glimt en glittert de hele tijd en mensen moeten hun zonnebril op anders krijgen ze er gewoon zere ogen van.

En alles is heel erg duur en ik heb ook alleen maar dure spulletjes in mijn kamer en mijn kamer is wel zo groot als een heel huis. En ik hoef niks zelf te doen en af en toe word ik gered door een ridder op een wit paard met een megamooi en scherp zwaard en die verslaat de draak en dan ben ik weer vrij en dan trouwen we en krijgen we 10 kinderen, 5 meisjes en 5 jongens, om en om.

En later word ik dan ook nog een beautyqueen en ben ik de aller-allermooiste van de hele wereld en niemand wil meer meedoen omdat ze toch weten dat ik de mooiste ben. En dan heb ik zo’n klein hondje, een tsiewawa, in een tasje en die neem ik overal mee naartoe. En mijn man is piraat en ridder en superheld tegelijk, dus die heeft het megadruk en dan zit ik daar thuis met mijn 10 kinderen die heus niet altijd zo lief zijn, hoor, en met mijn tsiewawa die op mijn vloerbedekking poept….

MAAR HO EENS EFFE!!!

Waarom zijn jongens eigenlijk altijd piraat en ridder en superheld tegelijk en zitten prinsessen suf thuis in hun mooie kleren in een veel te grote kamer met veel te dure spullen en een tsiewawa in een lelijk tasje???????

Ik ga mooi naar buiten en dan versla ik 186 piraten en ik red ridders die met hun zwaard in een stuk hout zijn vast blijven zitten en daarna stap ik op mijn motor en voorkom ik een wereldramp en als mijn ridder geluk heeft, dan krijgt hij een kus van mij als ik weer thuis kom.

Maar ik hou wel mijn jurk aan.