Bachbloesems voor kinderen

9200000076900621

Bij Esspecial kun je een persoonlijk Bachbloesemconsult boeken voor je kind. De bloesems kunnen hem of haar helpen om beter met  emoties om te gaan en anders in het leven te gaan staan. Naar aanleiding van een uitgebreide vragenlijst maak ik persoonlijke mixen voor het kind. Hierbij neem ik niet alleen de klacht van dat moment mee, maar kijk ik vooral ook naar het kind in het geheel.

Door langdurig negatieve emoties gaat het natuurlijk afweermechanisme van mensen achteruit. Zolang je nog last hebt van deze negatieve emoties of stemming, helpt er geen pil of poeder. De bloesems van Bach hebben een positief effect op negatieve emoties. Het evenwicht wordt daardoor hersteld.
Ook bij een shock of traumatische gebeurtenis, kunnen ze worden ingezet, tevens worden ze gebruikt om de geboorte te verwerken, zowel voor moeder als kind. Bachbloesems zorgen voor ontspanning op dit vlak.

Edward Bach was arts en homeopaat.
Hij deed veel onderzoek en kwam tot de conclusie dat de persoonlijkheid van mensen een grote invloed had op ziektes of uitdagingen.
Hij ontwikkelde 38 remedies op basis van de geneeskrachtige werking van bloesems van bomen en planten. Bij iedere gemoedstoestand past een remedie.
De Bach bloesemdruppels helpen je beter om te kunnen gaan met bepaalde emoties. Zo kunnen bijvoorbeeld trauma’s en  angsten  worden behandeld, helpen je om bepaalde emoties te reguleren of maken je rustiger als je ergens tegenop ziet.

Bachbloesems zijn geschikt voor elke leeftijd, van baby’s tot ouderen. Ze houden het midden tussen homeopathie en natuurgeneeskunde.
Het is een zachte methode en daarom past het goed bij Esspecial.

Baby’s of kinderen hebben ook baat bij Bachbloesems. Meestal slaan de druppels nog sneller aan dan bij volwassenen.
Bij sommige nieuwetijdskinderen en/of kinderen met paranormale gaven passen Bachbloesems soms niet meer.  Zij hebben een hogere trilling qua energie. Voor deze kinderen zijn de andere remedies die ik in kan zetten meer geschikt. Voor hun ouders zijn de bloesems dan wel een goede ondersteuning.

image bachbloesem

De bloesemmixen maak ik ook wel eens speciaal na een wandeling, een spiritueel (kinder)consult of ter ondersteuning van een helend verhaal.
Een Bachbloesemconsult kan volledig op afstand plaatsvinden. €50,00 incl. bloesems.

Vervolgconsult  vindt plaats binnen 5 weken (zelfde hulpvaag) €25,00 (excl. kosten opsturen flesjes)