Bachbloesems voor kinderen

9200000076900621

Na een wandeling, een spiritueel (kinder)consult, of ter ondersteuning van een helend verhaal, kunnen Bachbloesems helpen om beter met je emoties om te gaan en anders in het leven te gaan staan. Bachbloesems geef ik vaak mee na één van bovenstaande consulten.

Door langdurig negatieve emoties gaat het natuurlijk afweermechanisme van mensen achteruit. Zolang je nog last hebt van deze negatieve emoties of stemming, helpt er geen pil of poeder. Bachbloesems hebben een positief effect op negatieve emoties. Het evenwicht wordt daardoor hersteld.
Ook bij een shock of traumatische gebeurtenis, kunnen Bachbloesems worden ingezet, tevens worden ze gebruikt om de geboorte te verwerken, zowel voor moeder als kind.

Edward Bach was arts en homeopaat.
Hij deed veel onderzoek en kwam tot de conclusie dat de persoonlijkheid van mensen een grote invloed had op ziektes of uitdagingen.
Hij ontwikkelde 38 remedies op basis van de geneeskrachtige werking van bloesems van bomen en planten. Bij iedere gemoedstoestand past een remedie.
De Bach bloesemdruppels helpen je beter om te kunnen gaan met bepaalde emoties. Zo kunnen bijvoorbeeld trauma’s en  angsten  worden behandeld, helpen je om bepaalde emoties te reguleren of maken je rustiger als je ergens tegenop ziet.

Bachbloesems zijn geschikt voor elke leeftijd, van babies tot ouderen. Ze houden het midden tussen homeopathie en natuurgeneeskunde.
Het is een zachte methode en daarom passen Bach Bloesems goed bij Esspecial.

Babies of kinderen hebben ook baat bij Bachbloesems. Meestal slaan de Bachbloesems nog sneller aan dan bij volwassenen.
Bij sommige nieuwetijdskinderen en/of kinderen met paranormale gaven passen Bachbloesems soms niet meer.  Zij hebben een hogere trilling qua energie. Voor deze kinderen zijn de andere remedies die ik in kan zetten meer geschikt. Voor hun ouders zijn de Bachbloesems wel een goede ondersteuning.

image bachbloesem

Bachbloesems mix ik speciaal voor jou na een wandeling, spiritueel (kinder)consult of ter ondersteuning van een helend verhaal.
Ook op afstand: telefonisch of bijvoorbeeld dmv whatsapp videobellen, is dit  mogelijk.

Vervolgconsult  vindt plaats binnen 5 weken (zelfde hulpvaag) €20,00