De Akasha Kronieken

Voor volwassenen en jongeren

Wat zijn de Akasha Kronieken?

Ken je het gevoel dat je “gewoon iets weet”, en dat je ook gewoon weet dat het waar is en dat je er op kunt vertrouwen? Moeders ervaren dat vaak bij hun pasgeboren baby (soms tot hun eigen verbazing). Ze weten als geen ander wat hun baby nodig heeft. Dat is meer dan intuïtie, dat komt ergens anders vandaan.

De Akasha Kronieken zijn natuurlijk geen echte boeken waarin je kunt lezen, maar het is wel leuk om het je voor te stellen als een oneindige bibliotheek waarin alle ervaringen van alle mensen voor ons, zijn opgeslagen. Ze kunnen worden uitgelegd als het Universele Collectieve Geheugen, een geheugenveld dat voor iedereen toegankelijk is, ook wel “Het Veld” genoemd. Je komt tot een bewustzijn waarin je deze Kronieken bewust kunt “lezen”, door bv een meditatie te doen of een gebed. Je gebruikt je naam of met toestemming, iemands anders naam, om in de desbetreffende “boeken” te mogen lezen, zodat jij of de ander, weer verder kan.

De Kronieken kunnen gelezen worden voor jezelf, anderen (18+), (huis)dieren, je bedrijf, cliënt/patiënt, een huis, een stad/plaats, bij een creatieve activiteit (voor inspiratie) of bij het leren.

De dingen die gezegd worden tijdens de reading, de antwoorden die op je vragen gegeven worden, komen dus niet van mij persoonlijk. De antwoorden komen door op een manier die bij de ontvanger past: in woorden, beelden, een “filmpje”, emotionele of fysieke gewaarwordingen etc. Soms in symbolen of metaforen. Ik zal doorgeven wat ik doorkrijg.

Van tevoren mag je vragen opschrijven die we zullen behandelen. Er zijn wel een soort spelregels: Stel geen vragen die beginnen met “wanneer”. Er bestaat geen tijd in de Kronieken. Vermijd ook vragen die alleen met ja of nee beantwoord kunnen worden. Houd het bij vragen die betrekking hebben op wat, waarom of hoe. Dus niet: “Moeten mijn man en ik gaan scheiden?” Maar: “Wat moeten we in deze relatie leren?” of: “Onze relatie zit vast, hoe is dat gekomen?” Je kunt ook geen vragen stellen over je kind (“Waarom is hij altijd zo lastig?”). Wel vanuit jou gezien, bv “Hoe kan ik het beste mijn zoons groei ondersteunen?” of “Welke les kan ik leren uit mijn relatie met mijn dochter?”

Ik gebruik de Akasha Kronieken als onderdeel van een spiritueel consult. Maar kan ook op zichzelf staand, per mail of telefonisch. €50,00