Denk ik

Als ik later groot ben, dan word ik een piraat en dan versla ik alle andere piraten op andere schepen en dan word ik ook een ridder, die vecht met draken en die is voor niks en niemand bang, en dan red ik ook de prinsessen uit torens en als ze ontvoerd worden door enge boeven.

En dan zie ik er echt heel cool uit met een echte helm op mijn hoofd met een pluim erop en dan heb ik een echt zwaard, dat is zo scherp joh, daar kan ik heel goed mee vechten en niemand wint van mij, want ik ben gewoon de beste voor eeuwig en eeuwig en for ever.

En iedereen is superbang voor mij want ik ben dan ook een superheld en dan rij ik motor en ze kennen mijn naam ook in andere landen en dan zeggen ze: die! die is echt heel erg stoer, daar moet je voor uitkijken.

En tegelijkertijd word ik ook een politieman en een piloot, dan zoek ik boeven vanuit mijn straaljager en dan ben ik zo snel, niemand kan dan ontsnappen, dan breng ik alle boeven naar de gevangenis en omdat ik zo goed ben, zitten alle gevangenissen dan helemaal vol en moeten ze ook op het dak en in de tuin en dan zitten ze nokkie-nokkie-vol en helemaal op elkaar gepropt en dan roepen ze allemaal dat ze het noooooooiiiiiiiiiit meer zullen doen want ze willen niet nog een keer in die propvolle gevangenis komen, ze kijken wel uit, dus na een tijdje zijn er helemaal geen boeven meer over en dat komt dan door mij.

Dus als ik later groot ben, en ik ben piraat, ridder, superheld, politieman en piloot, dan zal ik het wel druk krijgen, maar dat kan ik dan allemaal omdat ik alles kan worden wat ik wil, dat zeggen papa en mama altijd.

Dus dat zal wel lukken.

Denk ik.