Hoogsensitieve jongeren

Niet alle hoogsensitieve mensen zijn hetzelfde. Het is namelijk niet iets dat je bent, maar iets wat je hebt.
En het is ook niet altijd iets dat een last is, het kan echt een gave worden, maar meestal moet je er even mee leren omgaan.
Dit klinkt nu heel makkelijk, maar als je niet weet waar je gedrag vandaan komt, dan snap je niet waarom je op een bepaalde manier reageert of waarom andere mensen veel meer aan lijken te kunnen dan jij, en waarom je je soms zo anders voelt etc etc.

Soms als je hoogsensitief bent, ben je ook ook paranormaal begaafd, je ziet aura’s om mensen heen, of energieën in huis. Soms weet je te vertellen wie er ziek is, vindt je op het eerste gezicht iemand niet aardig, of heb je voorspellende dromen. Niet alle hoogsensitieve mensen zijn paranormaal begaafd, maar alle paranormaal begaafde mensen zijn wel hoogsensitief.

Ik heb (persoonlijke) ervaring met al deze dingen. Het kan een verademing zijn om eens met iemand te praten die weet waarover je het hebt en die je begrijpt en handvatten kan geven hoe om te gaan met je hoogsensitiviteit. Er is namelijk heel veel te vertellen en uit te leggen over hoogsensitiviteit, en er is ook veel over te lezen op internet. Maar je hebt er pas echt wat aan als je oplossingen praktisch kunt toepassen in jouw dagelijks leven.

We gaan en stuk lopen of ik doe een reading voor je.

Voor jongeren van 18 t/m 25 jaar die voor zichzelf een consult aanvragen.

(lees ook even de voorwaarden op deze site)

Tarief: Je leeftijd in euro s per sessie.

Mail voor een afspraak naar consultesspecial@gmail.com