Biosensor en testprotocol

In mijn praktijk werk ik met een combinatie van NEI-therapie en Touch for Health. Geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Alles wat wij voelen en ervaren en meemaken, komt binnen in onze rechterhersenhelft. Bij hoogsensitieve personen zijn dat heel veel prikkels, veel meer dan bij niet-hoogsensitieve personen. Deze prikkels stromen door naar de linkerhersenhelft, waar ze “verklaard” worden en waar wordt bepaald hoe je ergens mee omgaat. Moeilijk gedrag en lichamelijke klachten hebben altijd een onderliggende oorzaak die niet zichtbaar is aan de buitenkant.

Onbegrepen gedrag en onverwerkte emoties en gedachten veroorzaken blokkades in onze energiebanen en de bijbehorende organen. Met de biosensor en een testprotocol kunnen de niet verwerkte emoties begrepen worden, waardoor verwerking plaats kan gaan vinden. Dan is de trigger geen trigger meer.
De onverwerkte emoties kunnen al ontstaan zijn voor, tijdens of na de geboorte. Daarom is tijdens het consult het verhaal van de geboorte ook meestal aanwezig.

Kinderen kan ik ook via een foto of via de ouder testen. Dan hoeven ze niet bij me in de praktijk te komen en krijgen ze niet het gevoel dat er iets mis is met hen. Volwassenen kan ik via een foto testen. We hebben dan wel veelvuldig contact via de app of mail.