Op afstand

 

Ik werk soms op afstand.
Dat kan omdat ik je energie op afstand kan lezen. Ik voel dan precies hoe je in elkaar zit en wat er op dat moment belangrijk is.

Mensen hebben vaak het gevoel dat ze naar me toe moeten komen omdat ik dan weet wie ik voor me heb. Maar dat weet ik dus ook al als ik je foto voor me heb.
Natuurlijk stel ik (per app of mail) daarna nog vragen die relevant kunnen zijn of hebben we een gesprek (soms) per telefoon, om alles zo duidelijk mogelijk te krijgen.

Maar ik hoef je dus niet, echt niet, altijd persoonlijk voor me te zien. Op afstand werkt ook.

Voor jou is het handig omdat je niet naar me toe hoeft te komen, dus het maakt niet uit of je ver weg woont of zelfs in het buitenland zit.
Voor mij is het handig omdat ik mijn eigen tijd in kan delen en met je aan de slag kan gaan wanneer mijn energie level het hoogst is.

Even voor de duidelijkheid, dus:

De Biosensor kan zijn werk doen op afstand,
Geboorteverhalen kunnen verteld worden op afstand,
Helende verhalen kunnen op afstand worden geschreven.
Bachbloesems en celzouten kan ik voor je uitzoeken op afstand.
Een losse fotoreading doe ik op afstand, alsook een reading en droomuitleg.
Kaartlegging,
Numerologie-verslag,
Akasha,
Kindertekeningen,
Energieën verwijderen,

kan allemaal op afstand. MAAR HET HOEFT NIET.

Soms is er daarna iets nodig waarvoor je sowieso wel naar de praktijk moet komen, zoals een kindermassage of een Bars-behandeling. Die kunnen niet op afstand. Of energieën uit huis verwijderen die wat hardnekkiger zijn en waarvoor ik naar de locatie toe moet komen. En uiteraard ook een wandeling (in de buurt of op tiengemeten) kan niet op afstand. (…)

Bij kinderen betekent dat dat je als ouder oefeningen toegestuurd krijgt en tips etc. Maar ook soms Bachbloesems.  (Of die haal je bij mij thuis op.) Als je wilt dat ik de oefeningen de eerste keer samen met het kind doe, kun je daar een consult van een half uur bij mij thuis voor afspreken. Omdat je als ouder toch het meeste invloed hebt op het gedrag van je kinderen, is het ook belangrijk naar jezelf te kijken en wellicht dingen anders te gaan aanpakken, die tips krijg je ook van mij.

Wat ook niet op afstand kan, is Kletsen en Klooien. Daarvoor maken we ook een afspraak voor bij mij thuis. Kletsen en Klooien is in principe eenmalig.
Het kind krijgt na afloop een brief voor zichzelf.

Tot “ziens” (op afstand of live) bij Esspecial!