Kindertraject

Een kindertraject, wat houdt dat in?

Een kindertraject is bedoeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar, en bestaat uit 3 consulten waarin ik je kind begeleid bij de uitdaging die het op zijn pad heeft gevonden.
(Voor kinderen van 3 tot 6 jaar schrijf ik altijd een helend verhaal)

Het eerste consult is altijd op afstand. Jij als ouder mailt mij in het kort waar het om gaat, en stuurt me een foto van je kind.
Ik tune in op de foto, zoals bij een reading, en schrijf op wat er naar boven komt. Ook gebruik ik mijn biosensor om wat dingen verder uit te testen, zodat ik een compleet beeld krijg van het kind en wat hij of zij nodig heeft.
Vaak komen geboorteverhalen aan bod.
Dit communiceer ik met jou.

De volgende twee consulten ga ik samen met het kind werken aan de uitdaging.
Ik ga niet het probleem voor het kind “oplossen”, dat is niet hoe het werkt.
We gaan samen schatgraven naar de tools en eigenschappen die het kind zelf in huis heeft om met de uitdaging om te kunnen gaan. Dit doen we dmv tekenen, schilderen, schrijven, spelen, oefeningen, of wat er maar nodig is. Soms balanceer ik de chakra’s of geef ik het advies aan jullie om meridianen te masseren. Soms werk ik volgens het KIE-protocol. Soms schrijf ik voor het 2e consult een helend verhaal en werken we daar het 3e consult aan verder. Soms is er eerst een stressrelease nodig.
Soms krijgt je kind een flesje Bachbloesems mee.

Ik doe niet aan symptoombestrijding, maar ga altijd terug naar de kern en daarmee gaan we werken.

€150 voor 3 consulten