Verloren vlinder

Mij werd gevraagd een reading te doen van een meisje van 6. Zij had moeite met afscheid nemen en klampte zich vast aan haar moeder. Moeder was er helemaal voor dit meisje, maar vond het toch wel lang duren en wist niet meer wat nou wijsheid was.
Ik ben van mening dat je van alles kunt gaan proberen goed te krijgen, maar dat dat nooit zal lukken als je de oorzaak niet aanpakt. De rest is niks anders dan symptoombestrijding.

Tijdens een reading krijg ik door wat er op dat moment belangrijk is. In dit geval kwam er al snel uit dat dit meisje een alleengeboren tweeling was. Iets waar nog niemand aan gedacht had.

Alleengeboren tweelingen komen redelijk vaak voor, al hoor je er zelden iemand over praten.
Soms weten moeders niet dat ze in verwachting zijn van een tweeling, soms verliezen ze een beetje bloed in het begin van de zwangerschap en is er later op de echo maar één vruchtje te zien.
Als je later in de zwangerschap één van de kindjes verliest, is dat natuurlijk wel duidelijk en een groot verdriet.

Deze moeder kon het heel goed plaatsen. Ze had zelf altijd het gevoel gehad dat ze in verwachting was van een tweeling en ook in het begin van haar zwangerschap een bloeding gehad. Ook had iemand anders die meer voelde en zag, haar ook al eens verteld dat ze eerst in verwachting was van een tweeling.

Dat het meisje een alleengeboren tweeling was, verklaarde haar gevoel van missen, ook al was er voor de buitenwereld feitelijk niemand om te missen.

Als je verborgen zaken bewust maakt en naar de oppervlakte brengt, dan kun je er iets mee.
Ik heb voor haar een handgetekend boekje gemaakt over het (in dit geval) tweelingzusje, over wat er met haar gebeurd was, en dat ze altijd bij haar is. Dat ze haar niet echt kwijt is en dat ze haar helpt als dat nodig is.
Later hebben we Bachbloesems ingezet om beter los te kunnen laten en op zichzelf te gaan vertrouwen.

Dit meisje zal deze gebeurtenis in stukjes gaan verwerken. Want dit is een groot issue dat doorwerkt op veel gebieden in haar leven.
Maar met behulp van haar lieve, meedenkende ouders gaat dit zeker lukken.