Voor wie

Esspecial is een praktijk voor kinderen, pubers en jongvolwassenen.
Die sensitief zijn en daar een weg in willen vinden. Die zichzelf beter willen leren kennen.

Voor kinderen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, er al iets van weten maar nog meer willen weten, die met mij samen de verschillende aspecten ervan willen onderzoeken, of die hun verhaal kwijt willen omdat thuis niemand begrijpt wat spiritualiteit of hooggevoeligheid is.

Voor hooggevoelige en/of paranormaal begaafde kinderen die vragen hebben of met iemand willen sparren over wat ze zien en voelen. Die hun hart willen luchten of  samen met mij hun uitdagingen willen aangaan, bijvoorbeeld moeilijk (in)slapen, eenzaamheid, het gevoel anders te zijn en dat niemand je begrijpt, een overprikkeld zenuwstelsel etc.

Voor jongvolwassenen die zich na de puberteit afvragen wat hun weg is, hun doel in dit leven. Die zich afvragen, is dit het nou? Wat wil ik? En hoe kom ik daar?

Hulpvragen van een ouder zijn niet nodig. Kom zoals je bent, en we vinden samen uit wat jij op dat moment nodig hebt.

Esspecial is er ook voor vrouwen en moeders die bewuster in het leven willen gaan staan en zich spiritueel willen ontwikkelen. Je bent hoogsensitief, maar ben je misschien ook paranormaal begaafd?
Voel en geloof je dat er meer is dan je ziet? Wil je je vanuit je hart en intuïtie gaan leven en opvoeden en/of je droom gaan waarmaken?
Kom je langzaam uit je zorgtaken omdat je kinderen groter en zelfstandiger zijn?
Wil je je weer herinneren wie je was voordat het leven je overweldigde en alles overnam?
Je bent welkom.

Kortom, Esspecial is er voor vrouwen en kinderen met een lijntje naar de aarde èn de hemel.
Ik werk vanuit de wetenschap dat er meer is tussen hemel en aarde, vrij van hokjes en systemen. En vanuit verbinding met, en compassie voor alles wat leeft.

Kinderen

Volwassenen