Vrouwen

Heb je levenservaring en behoefte aan iemand die even met je meeloopt-en denkt? Loop je tegen dingen aan in je leven, en sta je open voor een meer spirituele persoonlijke ontwikkelling zodat je je steeds meer kunt ont-wikkelen en ontdoen van alles wat je in de weg staat om vrijer te denken, werken, opvoeden en leven? Worden je kinderen steeds groter en wil je zelf meer ruimte in gaan nemen in plaats van alleen nog maar te zorgen voor anderen?
Ik heb een rugzak aan ervaring en tools die ik in de loop van mijn leven heb verzameld, en ik geef alles graag door aan jou. Mijn missie is om het licht in jou weer te laten schijnen, en wat ik geleerd heb, met de wereld te delen.

Wat nodig is om je vlammetje weer te laten branden, is voor iedereen anders. Alles zit al in jezelf verborgen. Ik help je schatgraven. En ik doe dat van hart tot hart, intuïtief en in verbondenheid. Door wandelingen, een creatief consult, fotoreadings of kaartleggen, een gesprek, Bachbloesems of  fijn ontspannen op de behandeltafel.

What happens on the island, stays on the island
Om voor één keer uit te spreken wat er echt op je hart ligt

Wandelingen

Fotoreadings en meer

Stressrelease

Verhalen

Intuïtief tekenen en schilderen