Fotoreading kind op afstand

Deze dienst geldt voor kinderen.

Een reading en spiritueel consult is een liefdevol middel om je kind beter te kunnen begrijpen. Via een foto voel ik de energie van je kind. Daarnaast werk ik met zijn of haar geboorteverhaal en kijk ik naar kindertekeningen. Ik zal dan vertellen wat ik daarbij voel en wat ik zie, hoor en weet. Dit is een spiritueel consult op afstand.
Uit de fotoreading, de kindertekeningen en het geboorteverhaal komen vaak dingen naar boven die er voor zorgen dat puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Daardoor zul je meer compassie gaan voelen voor het gedrag van je kind.
Spirituele consulten/fotoreadingen voor baby’s, dreumesen, kinderen die niet kunnen praten, of kinderen met een (verstandelijke) beperking zijn ook mogelijk.

Werkwijze:

  • Je stuurt een foto van het kind met naam en geboortedatum per mail naar consultesspecial@gmail.com 
  • Je stuurt ook foto’s mee van (een) tekening(en) die het kind de laatste tijd gemaakt heeft, met informatie over wanneer en waar de tekening gemaakt is en of het een opdracht was of niet.
  • Ik vraag je naar het geboorteverhaal van het kind.
  • Je stelt je vraag, dan kan ik gericht kijken en voelen.
  • Ik stuur je een betaalverzoek.
  • Na betaling ga ik aan de slag met de analyses.
  • Ik schrijf je per mail alleen wat ik zie en weet, en jou brengt dit duidelijkheid wat betreft het kind, zodat je het beter begrijpt. Het gedrag van je kind dat je op dat moment ziet is alleen de uiting van wat er in hem omgaat. En dat laatste stuk maak ik voor jou duidelijk. Daarna is het aan de ouder om daar wel of niet iets mee te doen.
  • Als de reading afgesloten is, beantwoord ik geen vragen meer. Dit staat voor een nieuw consult. Een fotoreading/spiritueel consult heeft altijd even verwerkingstijd nodig. Dus laat dingen na dit consult ook even gebeuren en zijn.

Ik heb vaak tegelijkertijd meerdere readings/spirituele consulten lopen en ik wil hier zorgvuldig mee omgaan. Dit kost even tijd en  energie.  Soms kan ik daarom niet de volgende dag al aan jouw reading beginnen.  Maar ik doe het graag voor je en ik zal altijd reageren!

De reading,  kindertekening-analyse, en geboorte in-zicht consult kost €80,00

Wil je alleen een fotoreading van je kind, dan kun je je ook aanmelden. Stuur dan een foto naar consultesspecial@gmail.com met je vraag. Ik tune in op deze foto, stuur jou een betaalverzoek en als deze betaald is, maak ik een mini-soulboard voor jou en je kind met daarbij een brief. Deze krijg je per post toegestuurd.
Deze brief en het soulboard zijn de reading. Uniek en persoonlijk. €50,00

Reacties na een

Reacties na een foto-reading:

“Via een vriendin kwam ik in contact met Esther. Doordat het met mijn zoontje niet helemaal lekker liep op school, en hij ook thuis niet echt voor rede vatbaar was, adviseerde ze mij om Esther te mailen. Hoe bizar vond ik het wat ze allemaal wist over hem, terwijl we elkaar niet kenden. Je blijft meestal jezelf blind staren op bepaalde dingen bij je kind en nu leken de problemen heel ergens anders aan te liggen. Daarom, zelf ook maar eens een analyse laten maken……Echt zo bijzonder wat zij allemaal wist te vertellen. Inmiddels pas ik een aantal tips toe en hebben wij thuis en op school een heel ander kind gekregen. En dat door jezelf even een spiegel voor te houden…

Echt heel erg bedankt!!

“Hei Esther! Ik heb het met J. over de reading gehad en hij kon zich er ook wel in vinden. Het gaat nu een stuk beter met hem en hij vindt het niet nodig om nog een gesprek of tips ofzo te krijgen. Ik ben blij en opgelucht dat het beter met hem gaat en ik denk dat dat mede komt doordat jij met jouw reading voor ons een deel bevestigde wat wij ook al dachten. En daardoor gaan we nu ook anders met hem om. We zijn ‘strenger’, houden meer vast aan de regels en behandelen hem als dat hij ouder is of in ieder geval 10 jaar. En dat lijkt zijn vruchten af te werpen :-). Ook over dat heimwee met de hond, is niet meer voorgekomen, maar houden we in ons achterhoofd waarom dat hij op de moeilijke momenten zo reageert. Ook al wil hij er zelf niks mee, het heeft ons in ieder geval geholpen om de boel weer op het goede spoor te krijgen. Hartstikke bedankt!!  Groetjes A.”

“Jemig wat een verhaal! We zijn heel blij met je reading. Wat je vertelt, klopt als een bus!”

“Dankjewel voor je lieve brief. A en W hebben hem ook gelezen en W zei: “Ze kan het echt want het klopt allemaal!”

“Huh? Je kent mijn zoon toch helemaal niet? 😉 “

‘Hallo Esther, Bedankt voor beide verslagen. Een bijzondere ervaring vond ik dit. Een totaal onbekend persoon die even aan de hand van een foto mijn beide kinderen beschrijft alsof ze deze al jaren kent….’