Fotoreading kind met spiritueel consult op afstand

Deze dienst geldt voor kinderen.

Een reading is een liefdevol middel om je kind beter te kunnen begrijpen. Via een foto voel ik de energie van een kind en kun jij als ouder,  je vragen stellen. Ik zal dan vertellen wat ik daarbij voel.  In een spiritueel consult op afstand kunnen we daar samen nog verder over praten.
Uit het lezen van een foto komen vaak dingen naar boven die er voor zorgen dat puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Daardoor zul je meer compassie gaan voelen voor het gedrag van je kind.
Readings van baby’s, dreumesen, kinderen die niet kunnen praten, of kinderen met een (verstandelijke) beperking zijn ook mogelijk.

Heeft je kind, of jij,  last van energieën in huis, ziet, hoort of voelt het de energie van overleden mensen, en wil je daar meer van weten, of wil je daar vanaf, mail me dan ook gerust.

Werkwijze:

  • Je stuurt een foto van het kind met naam en geboortedatum per mail naar consultesspecial@gmail.com 
    Verder nog even geen informatie geven, dat komt later.
  • Je stuurt ook foto’s mee van (een) tekening(en) die het kind de laatste tijd gemaakt heeft, met informatie over wanneer en waar de tekening gemaakt is en of het een opdracht was of niet.
  • Ik stuur je een stukje reading van mijn eerste indruk en ik kijk ook naar de tekeningen en wat jouw kind daarin vertelt via beeldtaal, en vraag jou om feedback, ook stuur ik je een een betaalverzoek per app of mail.
  • Daarna stel je de vragen die je hebt. Naar aanleiding daarvan, en na betaling,  beantwoord ik die in een spiritueel consult per telefoon of videobellen. Ik maak soms gebruik van een biosensor. Daarmee kan ik o.a kijken welke emotie/ervaring ergens onder zit.
  • Zo ontstaat er als het ware een intuïtief gesprek tussen jou en mij waardoor de energie rondom de uitdagingen die je hebt, zal veranderen.
  • Als de reading afgesloten is, beantwoord ik geen vragen meer. Dit staat voor een nieuw consult. Een reading heeft altijd even verwerkingstijd nodig. Dus laat dingen na een reading ook even gebeuren en zijn.

Soms heb ik veel aanmeldingen voor readings in de praktijk, dit komt vaak in golven, en dan kan ik niet altijd meteen een reading doen, of meteen je vragen beantwoorden over het stukje dat ik je gestuurd heb.
Een reading is nl niet hetzelfde als iemand even een zakelijke mail sturen. Ik moet als het ware in iemands energie gaan zitten voor een tijdje en steeds blijven voelen, en daarna wat ik voel, voor jou duidelijk op papier zetten.
Ik heb vaak tegelijkertijd meerdere mailwisselingen of gesprekken over verschillende readings lopen en ik wil hier zorgvuldig mee omgaan. Dit kost even tijd en  energie.  Maar ik doe het heel graag voor je en ik zal altijd reageren!

De reading, vragen beantwoorden, kindertekening-analyse en het telefonische consult (en evt. uittesten met de biosensor) kost €70,00

 

 

Reacties na een foto-reading:

“Via een vriendin kwam ik in contact met Esther. Doordat het met mijn zoontje niet helemaal lekker liep op school, en hij ook thuis niet echt voor rede vatbaar was, adviseerde ze mij om Esther te mailen. Hoe bizar vond ik het wat ze allemaal wist over hem, terwijl we elkaar niet kenden. Je blijft meestal jezelf blind staren op bepaalde dingen bij je kind en nu leken de problemen heel ergens anders aan te liggen. Daarom, zelf ook maar eens een analyse laten maken……Echt zo bijzonder wat zij allemaal wist te vertellen. Inmiddels pas ik een aantal tips toe en hebben wij thuis en op school een heel ander kind gekregen. En dat door jezelf even een spiegel voor te houden…
Echt heel erg bedankt!!”
*****

“Hei Esther! Ik heb het met J. over de reading gehad en hij kon zich er ook wel in vinden. Het gaat nu een stuk beter met hem en hij vindt het niet nodig om nog een gesprek of tips ofzo te krijgen. Ik ben blij en opgelucht dat het beter met hem gaat en ik denk dat dat mede komt doordat jij met jouw reading voor ons een deel bevestigde wat wij ook al dachten. En daardoor gaan we nu ook anders met hem om. We zijn ‘strenger’, houden meer vast aan de regels en behandelen hem als dat hij ouder is of in ieder geval 10 jaar. En dat lijkt zijn vruchten af te werpen :-). Ook over dat heimwee met de hond, is niet meer voorgekomen, maar houden we in ons achterhoofd waarom dat hij op de moeilijke momenten zo reageert. Ook al wil hij er zelf niks mee, het heeft ons in ieder geval geholpen om de boel weer op het goede spoor te krijgen. Hartstikke bedankt!!  Groetjes A.”

 *****

“Jemig wat een verhaal! We zijn heel blij met je reading. Wat je vertelt, klopt als een bus!”

***** 

“Dankjewel voor je lieve brief. A en W hebben hem ook gelezen en W zei: “Ze kan het echt want het klopt allemaal!”

 *****

“Huh? Je kent mijn zoon toch helemaal niet? 😉 “

*****

‘Hallo Esther,Bedankt voor beide verslagen. Een bijzondere ervaring vond ik dit. Een totaal onbekend persoon die even aan de hand van een foto mijn beide kinderen beschrijft alsof ze deze al jaren kent….’