Uitgebreide fotoreading op afstand

Door het voelen van de energie van een foto, kan ik een reading doen. Een reading is een liefdevol middel om je kind of jezelf beter te kunnen begrijpen. Uit het lezen van een foto komen vaak dingen naar boven die er voor zorgen dat puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Daardoor zal je je kind beter kunnen begeleiden, of zelf beter met je problemen om kunnen gaan.
Readings van baby’s, dreumesen, kinderen die niet kunnen praten, of kinderen met een (verstandelijke) beperking zijn ook mogelijk.
Heeft je kind, of jij,  last van energieën in huis, ziet, hoort of voelt het de energie van overleden mensen, en wil je daar meer van weten, of wil je daar vanaf, mail me dan ook gerust.

Werkwijze:

  • Je stuurt een foto met naam en leeftijd per mail naar consultesspecial@gmail.com 
    Verder nog even geen informatie geven, dat komt later.
  • Ik stuur je een stukje reading van mijn eerste indruk en vraag jou om feedback, ook stuur ik je een een betaalverzoek per app of mail.
  • Daarna stel je de vragen die je nog hebt. Naar aanleiding daarvan doe ik de rest van de reading. Ook maak ik soms gebruik van een biosensor. Daarmee kan ik kijken welke emotie/ervaring ergens onder zit.
  • Het verslag daarvan stuur ik per mail. Je mag nog verduidelijking vragen over sommige stukken.
  • Zo ontstaat er een intuïtief gesprek tussen jou en mij waardoor de energie rondom de uitdagingen die je hebt, zal veranderen.
  • Als de reading afgesloten is, beantwoord ik geen vragen meer. Dit staat voor een nieuw consult. Een reading heeft altijd even verwerkingstijd nodig. Dus laat dingen na een reading ook even gebeuren en zijn.

De reading schrijf ik met de hand. Dan heb ik de beste verbinding hart-hand en zit er geen computer tussen. Daarna typ ik m letterlijk over en stuur ik het verslag per mail naar jou.

De reading, vragen beantwoorden, en uittesten met de biosensor kost €50,00

 

 

Reacties na een foto-reading:

“Via een vriendin kwam ik in contact met Esther. Doordat het met mijn zoontje niet helemaal lekker liep op school, en hij ook thuis niet echt voor rede vatbaar was, adviseerde ze mij om Esther te mailen. Hoe bizar vond ik het wat ze allemaal wist over hem, terwijl we elkaar niet kenden. Je blijft meestal jezelf blind staren op bepaalde dingen bij je kind en nu leken de problemen heel ergens anders aan te liggen. Daarom, zelf ook maar eens een analyse laten maken……Echt zo bijzonder wat zij allemaal wist te vertellen. Inmiddels pas ik een aantal tips toe en hebben wij thuis en op school een heel ander kind gekregen. En dat door jezelf even een spiegel voor te houden…
Echt heel erg bedankt!!”
*****

“Hei Esther! Ik heb het met J. over de reading gehad en hij kon zich er ook wel in vinden. Het gaat nu een stuk beter met hem en hij vindt het niet nodig om nog een gesprek of tips ofzo te krijgen. Ik ben blij en opgelucht dat het beter met hem gaat en ik denk dat dat mede komt doordat jij met jouw reading voor ons een deel bevestigde wat wij ook al dachten. En daardoor gaan we nu ook anders met hem om. We zijn ‘strenger’, houden meer vast aan de regels en behandelen hem als dat hij ouder is of in ieder geval 10 jaar. En dat lijkt zijn vruchten af te werpen :-). Ook over dat heimwee met de hond, is niet meer voorgekomen, maar houden we in ons achterhoofd waarom dat hij op de moeilijke momenten zo reageert. Ook al wil hij er zelf niks mee, het heeft ons in ieder geval geholpen om de boel weer op het goede spoor te krijgen. Hartstikke bedankt!!  Groetjes A.”

 *****

“Jemig wat een verhaal! We zijn heel blij met je reading. Wat je vertelt, klopt als een bus!”

***** 

“Dankjewel voor je lieve brief. A en W hebben hem ook gelezen en W zei: “Ze kan het echt want het klopt allemaal!”

 *****

“Huh? Je kent mijn zoon toch helemaal niet? 😉 “

*****

‘Hallo Esther,Bedankt voor beide verslagen. Een bijzondere ervaring vond ik dit. Een totaal onbekend persoon die even aan de hand van een foto mijn beide kinderen beschrijft alsof ze deze al jaren kent….’