Kinderen/jongvolwassenen

Met hoogsensitieve kinderen die uitdagingen op hun pad vinden, loop ik graag een stukje mee.
Niet om de stenen op hun weg te verleggen, maar om hen te steunen terwijl ze eroverheen klimmen. We gaan samen ontdekken wat hoogsensitiviteit is en wat er op dit moment een last is en wat een gave. Ook laat ik hen kennismaken met het magische denken, wat wij volwassenen manifesteren noemen. Want hoogsensitieve kinderen voelen veel maar denken ook heel veel na. Veel van hen zijn een kei in (negatief) denken wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Deze gedachten zijn heel sterk. Hoeveel moois ontstaat er, als ze deze negatieve sterke denkkracht kunnen omzetten naar positieve sterke denkkracht! Hoe krachtig kunnen juist hoogsensitieve kinderen dan hun hartewensen neerzetten! Geloof me, dat is gewoon magisch.

Ik begeleid ook paranormaal begaafde kinderen. Want paranormale ervaringen bij kinderen (en ook bij volwassenen) is nog steeds een beetje een taboe. Mensen weten vaak niet wat ze daarmee aan moeten, vinden het eng, stoppen het weg, doen er lacherig over, of weten niet hoe ze op hun kind moeten reageren.
Kinderen voelen zich hierin vaak onbegrepen of raar, anders dan anderen, en hebben het gevoel dat ze maar beter niks meer kunnen zeggen over wat ze voelen of zien. Dit kan heel veel impact hebben op een kind. Want spiritualiteit of paranormale ervaringen zijn een deel van hen, dat ze niet kunnen negeren. Doen ze dat wel, dan worden ze ziek. Of eenzaam. Of allebei.
Bij Esspecial kunnen we het  samen over spiritualiteit hebben en alles wat daarmee te maken heeft, zoals over geesten (die ik energieën noem), kaarten leggen, aura’s, fotoreadingen, edelstenen,  etc. Maar ook waar je heen gaat als je overlijdt, soulmates, en zelfs over de zin van het leven. Je bewandelt je eigen weg.
 

Daarnaast ben ik er voor kinderen die alleen hun hart willen luchten, die even iemand nodig hebben die wat verder van hen afstaat, om hun verhaal kwijt te kunnen. Dit kan bij mij in de praktijk of bij het kind thuis, of tijdens een wandeling door het bos of langs het water. Dit is eenmalig.

Esspecial is een praktijk voor bewuste mensen. Dus ook voor jongvolwassenen die zich afvragen wat hun weg is, hun doel in dit leven. Die terneergeslagen of een beetje depri zijn. Die zich afvragen, is dit het nou? Wat wil ik? En hoe kom ik daar dan? Echte hulpvragen zijn niet nodig. Je bent welkom zoals je bent.
Ik werk vanuit de wetenschap dat er meer is tussen hemel en aarde, vrij van hokjes en systemen. En vanuit verbinding met, en compassie voor alles wat leeft.
Investering 50 euro

Op afstand

Woon je verder weg of wil je liever niet langs komen in mijn praktijk? Dan kun je als ouder bij mij een spiritueel consult op afstand aanvragen. Investering: 80 euro. Alleen een fotoreading van je kind kost 50 euro.

Een Bachbloesem-consult op afstand is een zachte manier om kinderen te begeleiden in hun emoties. Er komt ontspanning. Hierbij maak ik gebruik van een uitgebreid intake-formulier dat ik je toestuur via mail. De flesjes met Bachbloesems worden verstuurd per post. Tarief: 50 euro

Ook voor hoogsensitieve basisschool kinderen kan een helend verhaal verheldering brengen. Wat zijn helende verhalen

Aanmelden consultesspecial@gmail.com