Stress release

In mijn praktijk kom ik veel kinderen en volwassenen tegen die moe of gespannen zijn of een vol hoofd hebben.

Als je hoofd vol is, staat het constant in de stress-stand, net als de rest van je lichaam.
Als je in de stress-stand staat, ben je aan het overleven en kun je geen nieuwe dingen leren. Letterlijk niet, bv op school. Maar je kunt ook geen nieuwe gewoontes aanleren, nieuwe inzichten krijgen of overzicht houden. Ook kun je niet echt ontspannen.
Een massage of slapen helpt maar even, je bent heel snel weer in je oude, inmiddels vertrouwde, overlevingsstand.
Vaak krijg je ook allerlei pijntjes, zoals buikpijn, hoofdpijn of zere spieren. Door negatieve gedachten, angst en stress kun je ziek worden. Het is belangrijk naar je lichaam te luisteren want je lichaam weet eerder dan jij, dat er wat aan de hand is. Naast Bachbloesems, kunnen de volgende dingen ook helpen:

Energetische reset of BARS-behandeling
Door het laten doorstromen van Chi of energie zal je kind of jij, meer rust voelen en oude patronen los kunnen laten.
Door lichte aanraking van bepaalde plekken op hoofd en lichaam kun je alles wat blokkeert en belemmert (de patronen, overtuigingen en beperkende gedachten van waaruit we meestal automatisch reageren), loslaten.
Zo ga je steeds meer rust, ruimte en ontspanning in je hoofd en lichaam voelen.
Je ligt op de behandeltafel of de bank met kleding aan. Ik vraag alleen schoenen uit te trekken en evt. sieraden af te doen.
Praten mag tijdens de behandeling, maar stil zijn ook. Ouders mogen uiteraard aanwezig zijn bij de behandeling van hun kind als zij dat willen.

Consultesspecial@gmail.com €60,00