Energieën verwijderen

Soms bekruipt je een raar gevoel in een kamer in je huis. Of in je hele huis. Soms kan je kind niet slapen in zijn of haar slaapkamer, maar wel bij zijn broer in de kamer.
Soms heb je een hele leuke speelkamer gemaakt, maar speelt er nooit iemand. Soms krijg je boven ineens kippenvel, of voelt de energie heel zwaar. Soms lijkt het of je in je ooghoek iemand naast de kast ziet staan….

Soms krijgt je kind, of jij,  ineens last van hele boze buien. Soms lijkt je kind wel depressief te worden. Soms gaat je kind ineens zijn vriendjes pesten. Soms geeft je kind aan dat hij iets gemeens “moest” doen. Soms zegt je kind een stem in zijn hoofd te hebben. Soms doet je kind dingen die hij anders nooit deed. Soms denk je, mijn kind is helemaal niet zichzelf…..

In alle bovenstaande gevallen kan het zijn dat je te maken hebt met een energie die nog niet “naar het Licht” is gegaan, maar in een huis of bij een persoon is blijven hangen. Dit kan heel gek aanvoelen. Ook voor de energie zelf is het niet goed dat hij nog op aarde vertoeft na zijn dood, want dan kan hij niet verder. En dat is wel de bedoeling.
Deze energieën, zoals ik ze noem, of geesten, of spoken (in kindertaal) worden aangetrokken door de energie van een huis, een voorwerp of een persoon, en ze blijven daar dan fijn hangen.

Voor iedereen is het beter dat de energie begeleid wordt naar het Licht.

Mocht je het vermoeden hebben dat dit speelt bij jou, stuur me dan een mailtje. Dan kijken we samen hoe of wat. consultesspecial@gmail.com
Soms ontwaar ik zelf een energie op een foto die ik krijg voor bijvoorbeeld een fotoreading. Dan geef ik dat aan en haal die uiteraard ook voor je weg.
€30,00