Helende verhalen schrijven voor professionals

Op mijn website vind je informatie over wat helende verhalen zijn en hoe je ze kunt gebruiken.
Ik schrijf vaak verhalen voor kinderen of samen met kinderen. Het is een hele mooie, magische en zachte methode om je kind zijn eigen kracht weer terug te laten vinden. Het is de methode waarop Esspecial gebouwd is, en nog steeds gebeuren er bijzondere dingen als ik met Helende Verhalen werk.

Ben jij een beginnende kindercoach en wil je ook Helende Verhalen gaan inzetten in je praktijk? Ik begeleid je daar graag in. Ik ga uit van je beginsituatie, wat je al weet, wat er nog nodig is etc. Naast de basis leer ik je nóg een manier van Helende Verhalen schrijven, is er ruimte om je verhalen te schrijven en door mij te laten lezen binnen de cursus, en gaan we verder in op de verschillende mogelijkheden om de verhalen in te zetten en te gebruiken.

Je krijgt online begeleiding en les via zoom of videobellen. Dit gaat allemaal in overleg.
Wil je een keer persoonlijk afspreken, dan kan dat ook. Tevens is het mogelijk om met een klein groepje beginnende kindercoaches tegelijk les te krijgen.

Voor vragen of aanmeldingen: consultesspecial@gmail.com
Investering vanaf €395,00. Mogelijkheden in overleg.