The world is as magical as you allow it to be

Soms weet je alles zeker. Dit is mijn weg, ik ben er eindelijk uit! Dit wil ik. Hier sta ik voor. Je durft groots te dromen. Er gebeuren mooie dingen.
Maar daarna verval je weer in onzekerheid, denk je dat je niks kan. Je bent weer in de dagelijkse gehaaste, of juist kabbelende, werkelijkheid. Je leven is soms vermoeiend, soms saai, soms moeilijk en soms ronduit geweldig. Je probeert er constant achter te komen hoe je eigenlijk moet leven. En je vraagt je je af wanneer je leven nou eindelijk eens begint.

Sta even stil. En haal even adem.

Want luister, dit IS het leven. Het leven is een aaneenschakeling van leuke, saaie, geweldige, verschrikkelijke, lelijke en mooie dingen. En daarin mag je proberen een weg te vinden. En keuzes te maken, en te leren van wat je tegenkomt. Want Jij bent alles. Alles zit in jou. Water, Lucht en Vuur. Hemel en Aarde. Licht en Schaduw. Zon, Maan en Sterren. Je kunt je kwetsbaarheid laten zien en tegelijkertijd stoer zijn, vanuit veiligheid het avontuur opzoeken, en op elk moment besluiten een andere weg in te slaan.
Je hebt het hele Universum in je. Miljoenen kleuren in je hoofd en in je hart. Ontelbare mogelijkheden.
Wat zou het zonde zijn als je de magische werelden in en om je heen nooit zou ontdekken!

Mijn missie is jou te inspireren op verschillende gebieden. Bewust opvoeden. Natuur. Reizen. Zelfontwikkeling. Creativiteit en kunst. Intuïtie en spiritualiteit.
Met hier en daar een knipoog, wat vintage, een snufje magie en niet te vergeten humor.
Ook kun je bij Esspecial terecht voor coaching, ontspanning en healing, cursussen voor ouders en beginnende kindercoaches, readingen, en fotografie.

Slenter lekker rond op mijn website en ga op ontdekkingsreis.

-Live your true colors-